Projekt GLEMMEBOGEN

glemmebogen_LOGO_nyColor.jpg
 
 

Er teaterforestillinger, der tager udgangspunkt i møgsager fra Christiansborg, som er gået i vores kollektive GLEMMEBOG. Forestillingerne produceres af kvinden bag projektet; skuespiller, instruktør og producent Ina-Miriam Rosenbaum.

Med en top underholdende og målrettet blanding af satire, musik, dokumentarisme og drama åbnes kapitler af GLEMMEBOGEN og sættes på scenen. Politikere, embedsmænd, mediefolk, eksperter og borgere - medspillere i det danske demokrati, kommer i fokus, når forestillingerne dykker ned i, hvordan de demokratiske spilleregler bliver testet i det stigende antal sager, som vi lader gå i GLEMMEBOGEN.

Forestillingerne bliver til i et samarbejde mellem scenekunstnere og dybdeborende journalister.
Den første hed SKATTESAGENS HELTE. Den havde premiere i september 2017.

Den anden forestilling hed 'CoryDONG - Det bedste for Danmark' og tog udgangspunkt i salget af DONGs aktier til Goldman Sachs. Den havde turnépremiere i april 2019 og spillede på Teater Grob i København i juni 2019. Forestillingens 2. akt havde journalist Sofie Buch Hoyer som moderator og var en dialog mellem hende, en ny gæst hver aften og publikum. Gæsterne var bl.a. journalist Anders-Peter Mathiasen, journalist på Børsen Nils Lunde, Statsminister Poul Nyrup Rasmussen, tidligere skatteminister (SF) Jonas Dahl, erhvervsordfører (V) Torsten Schack, Lektor (CBS) Robert Spliid og tidligere finansminister Mogens Lykketoft.

Projekt Glemmebogens tredje forestilling handler om Anders Fogh Rasmussen og Danmarks engagement i Irak og Afghanistan baseret på den ‘historiske udredning’.

Den har premiere på Teater GROB i februar 2021.

Den fjerde forestilling DET FORTROLIGE RUM er en videosatirisk forestilling om Offentlighedsloven.
Den er projekteret til at have premiere i foråret 2022.