Projekt GLEMMEBOGEN

glemmebogen_LOGO_nyColor.jpg
 
 

Er teaterforestillinger, der tager udgangspunkt i møgsager fra Christiansborg, som er gået i vores kollektive GLEMMEBOGEN. Forestillingerne produceres af kvinden bag projektet; skuespiller, instruktør og producent Ina-Miriam Rosenbaum.

Med en top underholdende og målrettet blanding af satire, musik, dokumentarisme og drama åbnes kapitler af GLEMMEBOGEN og sættes på scenen. Politikere, embedsmænd, mediefolk, eksperter og borgere - medspillere i det danske demokrati, kommer i fokus, når forestillingerne dykker ned i, hvordan de demokratiske spilleregler bliver testet i det stigende antal sager, som vi lader gå i GLEMMEBOGEN.

Forestillingerne bliver til i et samarbejde mellem scenekunstnere og dybdeborende journalister.
Den første hed SKATTESAGENS HELTE. Den havde premiere i september 2017.

Den anden forestilling hedder 'CoryDONG - Det bedste for Danmark' og tager udgangspunkt i salget af DONGs aktier til Goldman Sachs. Den havde turnépremiere i april 2019 og spiller på Teater Grob i København fra d.31.05 - 12.06 2019.

Den tredje forestilling handler om hhv. Anders Fogh Rasmussen og Irak krigen. Den får premiere på Teater GROB i februar 2021. Den fjerde forestilling bliver en videosatirisk forestilling om Offentlighedsloven.
Den er projekteret til at have premiere i efteråret 2021.